daftar harga reel pancing daiwa – Mechanical packing backpacks (carrier) bari hiking atawa kagiatan lianna kaluar beungkeut téh indispensable kituna barang we mawa urang bisa nyokot jeung gancang, efisien, rapih. Paking disebut oge packers.

Packing nyaéta métode atawa téhnik ngatur suplai dina ransel (carrier). Ku paking (packing) ransel alus moal bisa pikeun muka alat nu epektip tapi tetep karasaeun teu nyaman mun teu ngagem bari iinditan.

daftar harga reel pancing daiwa

Ku instigators kagiatan outdoor (pencinta alam) packing geus dianggap minangka salah sahiji ‘seni’ sorangan. Jadi téhnik ngatur Item dina ransel téh kacida gumantung kaahlian jeung kabiasaan unggal.

Prinsip paking carrier anu kudu dianggap di antarana:

Tuliskeun mat dina ransel a.
Sababaraha urang ngan saukur resep nunda kasur ka saré di luar carrier (ransel). Tapi ku putting hiji mat sirkular dina bentuk hiji carrier ransel bakal straighter jeung gampang bari ngalakonan paking (assembles) atawa nyokot barang ti ransel teh.

Teundeun item heaviest di luhur
Ku cara nempatkeun item beurat di luhur, beungbeurat heaviest bakal tumiba dina taktak ransel. Lamun henteu, beurat bakal beuratna dina hips kituna suku kurang pindah jeung ngarasa bosen.

Beurat saimbang antara kénca jeung katuhu
Sedengkeun ngalakonan packing, tempat item kituna beban antara ransel kénca jeung katuhu saimbang. beban henteu saimbang bakal ngaruksak kasaimbangan awak utamana tempo lembang jalan satapak ngaliwatan widang biasana hésé.

Maksimalkeun pungsi rohangan aya.
Barang anu usik di jero kawas nasting (pan serbaguna) teu kudu ditinggalkeun kosong tapi eusian jeung item nu sejen saperti sangu, endog jeung sajabana

Nurun tina barang nurutkeun dipake maranéhanana waktu
Barang bakal dipaké langsung ditunda luhur lamun paking. Jeung Sabalikna, item nu bisa dipaké saterusna di handap.

Separation barang iraha wae diperlukeun
Poncho (jas hujan), bantuan kahiji jeung obat nu item nu anjeun kudu eta dina jalan. Sedengkeun ngalakonan paking item ieu bisa ditempatkeun di luhureun ransel atawa dina kantong luar ransel ku kituna dina waktu kudu bisa nyokot eta nepi gancang.

Tuliskeun kana kantong plastik
Saméméh paking ransel nu regrouped terus selapkeun item kana kantong plastik nu impermeable cai, utamana nightwear atawa pakean suku, kertas, buku, jsb

Nangtayungan item rapuh
objék rapuh saperti endog kudu nunda dina wadah kuat.

Hindarkeun nongkrong objék dina luar ransel nu
Mats atawa objék séjén teu matak disimpen dina luar ransel teh. Nongkrong objék di luar ransel sagigireun slobbery oge di résiko snagging hiji rungkun atawa kawas kitu bakal ngaruksak travel

Bawa an bag tambahan
Lamun mungkin mawa tas tambahan saperti bag leutik anu bisa dipaké dina pingping. bag ieu bisa pikeun nampung item nu nurun mindeng dikeluarmasukkan tina kaméra kompak, obat, jsb

pencinta alam dipaké pikeun nelepon tehnik paking (packing) salaku seni. Ku alatan éta, téhnik paking hiji ransel atawa carrier bakal gumantung kana rasa jeung kaahlian unggal. Tapi prinsip utama packing téh ngatur barang éfisién, bersih tanpa ngabogaan kasulitan salila perjalanan.

Kuring henteu weruh lamun téhnik packing ransel ieu bisa dilarapkeun ogé dina bag perjalanan atawa koper. Terus terang kuring teu boga bag perjalanan atawa koper.

Advertisements