Complete Komputer VGA panjelasan !!!!!

Harga VGA XFX Murah – Vga komputer stands for Video Graphics akselerator punika hardware karo kemampuan kanggo bisa kanggo nindakake Rendering utawa Processing ing wangun output visual katampil ing monitor. Dadi tugas piranti iki kanggo nampilake gambar / Visuals kanggo ngawasi. Yen sampeyan pengin nggawe Déwan komputer kanggo game, multimedia designer hardware utawa sampeyan kudu duwe iki, amarga hardware banget prewangan ing monitor tampilan.

Harga VGA XFX Murah

fungsi vga komputer kanggo ngowahi utawa nerjemahake sinyal digital saka komputer menyang monitor kanggo nampilake grafis. Miturut fungsi kasebut bisa ndeleng alat iki nggawe output kanggo monitor punika wajib sing nggunakake hardware iki kanggo main game, teken utawa ngrancang.

Ketik VGA Komputer

Ing tampilan saka wangun vga komputer dipérang dadi rong jinis, yaiku ing Papan lan nambah-Onn. Vga ing Papan bisa pinanggih utawa ditemokaké ing motherboard seri dhewe minangka siji paket. Performen apik ing Papan dhewe iku bener cantik apik yen ora apa Processing-tingkat dhuwur grafis kayata game 3D.

hardware vga add-on wis kapisah ditempelake ing slot kertu grafis ing motherboard utawa supaya disebut-VGA Card. Jenis iki utamané cocok kanggo proses grafis-tingkat dhuwur kayata game 3D, teken sunting film lan nggawe desain grafis. Nanging sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo kemampuan utawa perfomen saka kertu nambah-ing grafis yen dienggo kanggo nggunakake. Minangka materi kanggo nemtokake kemampuan Video Graphics akselerator maca artikel bab Déwan komputer lan sampeyan uga kudu mbayar manungsa waé kanggo sumber daya.
jinis VGA Komputer Memori Based Digunakna

Tipe iki dipérang dadi limang jinis:
1. DRAM (dinamis RAM)
Grafis kertu kanthi nggunakake DRAM memori (Dynamic RAM) wis kacepetan 80ns utawa 70 ns, ana uga MD-RAM (Multiple Dynamic RAM) gadhah DRAM (Dynamic RAM) dilapisi. DRAM (Dynamic RAM) digunakake dening kertu VGA 8, 16 utawa 32-dicokot. Panggunaan DRAM (Dynamic RAM) wis intended kanggo komputer entri-tingkat ora kudu werna-kacepetan dhuwur lan grafis ing merendering.
2. EDO RAM
Grafis kertu nggunakake memori EDO RAM wis kacepetan 60 ns kanggo 35 ns, EDO RAM bisa gampang ditemokaké ing kertu VGA 64-dicokot.
3. VRAM (VIDEO RAM)
Grafis kertu kanthi nggunakake VRAM (video RAM) wis kacepetan 20 utawa 10 ns, VRAM (video RAM) luwih larang saka DRAM amarga saka sawijining kacepetan apa Rendering ing. Panggunaan VRAM (video RAM) iki biasane digunakake kanggo komputer-dhuwur utawa kanggo desain grafis.
4. SGRAM (Graphic salaras RAM)
Grafis kertu kanthi nggunakake SGRAM (Salaras Graphics RAM) wis kacepetan kurang saka 10 ns, SGRAM SDRAM dikembangaké adhedhasar memori komputer. SGRAM (Salaras Graphics RAM) iki digunakake digunakake kanggo Video Graphics kertu akselerator sing nduweni kemampuan saka akselerator 3D-kelas dhuwur.
5. Rambus
kertu grafis Rambus nggunakake banget sawetara, biasane Video Graphics akselerator kertu pipa Rambus digunakake dening nyenengake game kayata Nintendo utawa Sega.

Jinis slot vga Komputer

Kanggo nginstal komputer VGA, ana sawetara jinis wangun sing slot ing motherboard, jinis ing ngisor iki slot peripheral kanggo nginstall kartu grafis:
kertu grafis ISA jinis kertu Video Graphics akselerator sing dipasang ing slot expansion ISA bis (Industry Standard Arsitektur) isih bersistemkan I / O 8-bit utawa 16-dicokot.
EISA punika jenis kertu grafis Video Graphics akselerator kertu wis diinstal ing slot expansion EISA (Lengkap Industry Standard Arsitektur) bis iku 32-dicokot I / O sistem.
Grafs kertu PCI jinis kertu Video Graphics akselerator wis diinstal ing slot expansion PCI (Peripheral Component Interconnect) bis 32-dicokot utawa 64-dicokot I / O sistem.
AGP kertu grafis punika jinis kertu Video Graphics akselerator sing kepasang menyang slot expansion AGP (Digawe cepet Graphics Port) bis iku 128-dicokot utawa 256-dicokot sistem I / O.
kertu Graphics PCI Express (PCIe) iku jinis kertu Video Graphics akselerator sing dipasang ing PCIe slot expansion (Peripheral Component Interconnect Express) bis kang berangkaian seri I / O sistem karo kacepetan transfer sawijining wis ngrambah nganti 32 GByte / s.

Cara Ngerti VGA Spek Komputer

Ana rong cara gampang kanggo nemokaké spek saka vga komputer yaiku:
1. Nggunakake lunak CPU-Z
Kanthi nggunakake CPU-Z iku kabeh specifications vga bisa gampang kanggo njaluk. Monggo penjenengan pisanan download CPU-Znya. Cukup katon kanggo link ing google. Ngisor iki dipikir ing CPU-Z

mriksa VGA Komputer
2. Nggunakake DiretX
Apa ing ngisor iki
Mbukak Run kanthi push tombol Windows + R ing keyboard bebarengan.
Ketik dxdiag banjur klik OK utawa Enter.
Klik ing tab Tampilan, banjur iku bakal koyone informasi Video Graphics akselerator saka sampeyan.

Sing kabeh aku bisa nglakoni kanggo kanca-kanca bab VGA komputer. Mugia migunani. Harga VGA XFX Murah

Advertisements