Nganyari njaba: Five tips kanggo dekorasi saving
Papan njaba Panjenengan katon dicokot outdated? Punika carane nganyari spasi njaba tanpa mbuwang dhuwit.

Inspiration Kamar Happy
Njaba papan sampeyan kudu dianyari? Kene tips hiasan ahli bab carane nindakake nganyari kebak werna tanpa mbuwang dhuwit.
1) Ing roso kesengsem pisanan penting

Anyar dicet lawang ngarep sing dramatically bisa ngganti dipikir saka ngarep. Werna paling apik kanggo lawang banget gumantung ing gaya ngarep, nanging minangka panuntun, omah tradhisional umume cocog werna nggilap kaya werna abang sugih utawa biru, nalika house modern pas karo aran saka luwih kontemporer, kaya werna abu-abu anget, lilak smoky lan toska. Harga cat kayu

2) Mulai karo cilik iku

Windows, sills lan Potong anyar dicet bakal nggawe prabédan ageng ing dipikir lan aran saka papan njaba Panjenengan. Utawa, yen sampeyan duwe wektu, kok ora nggunakake Paint tester kanggo menehi corak anyar ing tetanduran potted? Isi karo tetanduran favorit utawa Cut saka Taman.

3) Tansah nggunakake werna prasaja

Scheme loro utawa telung werna bakal mbantu menehi dipikir anyar tanpa looking overdone. rencana werna monochrome prasaja iku cara sing gedhe kanggo nambah kesan serem tanpa mbuwang akèh biaya – lan nggampangake kanggo nambah werna akses karo aksesoris. Harga cat kayu

4) Gunakake logat warni

Tambah kesengsem kandel karo alus perabot karo kandel werna lan motif modern kayata loreng lan kembang. Sudhut ing wilayah njaba sampeyan uga bisa dadi padhang karo cipratan saka werna. Apa ora nyoba kanggo nyelehake ing bantal kursi aksesoris njaba karo cahya colored lan belang pantai payung?

5) Take care of apa wis duwe

Njaba Paint anti banyu becik, kayata Dulux, bakal ngiyataken kayu saka efek saka angin, srengenge, udan lan salju lan malah bisa bantuan wesi lan logam dadi luwih tahan karat lan karat. Miturut nganyari pager lan furniture sampeyan nggunakake jas anyar Paint saben 2-3 taun, sing ngewangi kanggo ngiyataken kayu, mangkono ngurangi anane kajeng perlu diganti. Lan, minangka bonus, sampeyan bisa tansah duwe njaba warni.

Advertisements