Matt emulsion – cet tembok anu nyieun tembok interior tiis

emulsions basis cai dasar pisan hade keur fungsi tembok interior. Sadia di rupa-rupa tingkat lalawanan, kaasup final hasil sungut awét ideal topnotch pikeun rohangan nu teu ilahar meuntas salaku koridor atawa bedrooms barudak. emulsions ieu ogé pohara alus pikeun disguising beungeut nu teu sampurna, saperti manula atawa di wewengkon padumukan Anjeun ngan nyokot off wallpaper teh. Anjeun siap méré touch ka tembok Matt di angin ngahiliwir, sarta loba di antarana éta bisa jadi dikumbah terus Anjeun oge bisa ngabersihan nepi tembok.
Matt – méré ahir ngahasilkeun yén ujung ngarah tina tembok interior

Di dieu urang hoping nu bakal kudu lamun Matt hasil ahir nu sabenerna. Muncul jadi datar – ampir kawas kapur tulis – tinimbang Matt standar. Sanajan diperlukeun waktu average ka gaya harta, hasilna nyaéta hasil pisan ideal upami Anjeun hoyong nyieun penampilan ujung anjog topnotch di occupancy Anjeun. harga cat semprot untuk motor
Cat sapanjang Sheen lemes – méré glow lemes ka tembok interior

Lamun ku Anjeun cet ngaleuwihan sutra ngagurilap, Sheen lemes nu pilihan auspicious antara practicality jeung penampilan anu alus.
Mengkilap- Cat pisan tiis Pikeun kamar anu teu jarang diliwatan ku teu saeutik jalma.

Babarengan jeung Sheen tina Nyiar di harga cat semprot untuk motor sakabeh, cet jeung enteng glazed bisa ngabersihan, sahingga ideal Pikeun kamar rame nu kudu teu jarang cleaned. Anjeun ogé bade maké éta Pikeun panyorot cara halus fitur tradisional saperti wainscoting jeung siling luhur.
Dasar eggshell basis cai – cet hiji sizzler pisan tiis Pikeun tembok di dapur jeung kamar mandi

cet ieu ngabogaan luster nu taram jeung tahan beueus sahingga ngaran tembok kacida hade di dapur jeung mandi, jeung ngalukis kai, cabinets pawon jeung parabot. Results ngahasilkeun awét pass gampang nyieun digosok jeung diapdet.
Eggshell dijieun pangleyur dasar – cet hiji sizzler interior pisan tiis Pikeun kai & beusi

cét ieu bisa ngan bisa dipaké dina kayu jeung beusi di tempat. Durability téh idéal pikeun nyiptakeun cet pigura jandela.
Satinwood – Keur interior kai pisan tiis

Satinwood caang ti eggshell jeung nu pamilih hade upami Anjeun hoyong ngahontal ahir ngahasilkeun yén Sheen Pikeun kai di interior nu.
Gloss (gloss) – méré hiji penampilan sparkling ka kai & beusi

Gloss ngabogaan Sheen of sedeng ka luhur sarta mangrupa headliner pikeun pilihan tina kai jeung beusi. Hayang leuwih langsung di cet teh? Pertimbangkeun pilihan tina cet hiji-lapisan atawa non-netes.
High gloss (pisan ngagurilap) – Keur kai super cool dina interior jeung exterior

Cat anu premanisme set ngagurilap ieu hasil saperti eunteung nu kasampak pisan, pisan tiis lengkep Keur tipe kai jeung bakal dipake boh interior atawa exterior. cet ieu bisa nyorot ciri desain mana waé. Milih hiji cet gloss basis cai dasar pikeun proyék-proyék indoor jeung make cet basis minyak dasar pikeun proyék-proyék outdoor. Hasil ahir rata gloss Kanggo sabagéan ageung enteng tetep beresih sabab kokotor ieu jadi napel jeung enteng cleaned.

Advertisements