Matt emulsi – Paint tembok sing nggawe tembok interior kelangan

emulsions banyu basis dhasar banget cocok kanggo fungsi saka tembok interior. Kasedhiya ing macem-macem tingkat resistance, kalebu Final kasil tutuk awet becik peracik kanggo papan sing ora aneh nyabrang minangka corridors utawa turu anak kang. emulsions iki uga apik banget kanggo diombe ing lumahing sing ora sampurna, kayata wong tuwa utawa ing omah wilayah Sampeyan mung njupuk mati wallpaper. Sampeyan siyap menehi tutul kanggo tembok matt ing breeze, lan akeh wong padha bisa sakabeheng banjur sampeyan bisa uga ngresiki munggah tembok.
Matt – menehi pungkasan kasil sing pojok anjog saka tembok interior

Punika wus sing bakal perlu yen matt asil pungkasan nyata. Katon dadi flat – meh kaya kapur – tinimbang matt standar. Senajan dibutuhake wektu saben gaya property, asil punika asil banget becik yen pengin nggawe munculé pinggiran leading peracik ing panggonan Sampeyan harga cat waterproof
Cat bebarengan Sheen alus – menehi cemlorot alus kanggo tembok interior

Yen dening Paint ngluwihi sutra mengilap, Sheen alus kang pilihan kabegjan antarane kepraktisan lan katon sing apik.
Mengkilap- Cat banget kelangan Kanggo kamar sing ora arang liwati dening ora wong sawetara.

Bebarengan karo Sheen saka eminence ing tembok Paint kabèh, Paint karo entheng gilap bisa kanggo ngresiki, nggawe becik Kanggo kamar crowded sing ora arang di resiki. Panjenengan uga arep nggunakake Kanggo nuduhaké cara subtle fitur tradisional kayata wainscoting lan langit-langit ndhuwur.
Dhasar eggshell banyu basis – Paint Sizzler banget kelangan Kanggo wall ing pawon lan jedhing

Paint iki wis luster sing Dim lan tahan lembab lan mulane jeneng wall Highly cocok ing pawon lan jedhing, lan lukisan kayu, lemantun pawon lan Furnitur. Results kasil awet pass gampang nggawe polesan lan dianyari.
Eggshell digawe solvent dhasar – Paint Sizzler interior banget kelangan Kanggo kayu & wesi

cat iki uga mung bisa digunakake ing kayu lan wesi ing panggonan. Kekiatan becik kanggo nggawe Paint pigura jendhela.
Satinwood – Kanggo interior kayu banget kelangan

Satinwood padhang saka eggshell lan sing pilihan cocok yen sampeyan pengin entuk mburi kasil sing Sheen Kanggo kayu ing pedalaman.
Kinclong (kinclong) – marang katon sparkling kanggo kayu & wesi

Kinclong wis Sheen saka Moderator kanggo dhuwur lan headliner kanggo pilihan saka kayu lan wesi. Arep liyane langsung ing Paint? Coba pilihan saka Paint siji-lapisan utawa non-netes harga cat waterproof
High kinclong (banget mengilap) – For kayu super kelangan ing interior lan njaba

Cat sing usil pesawat mengilap iki kasil kayata pangilon sing katon banget, banget kelangan rampung Kanggo jinis kayu lan bakal digunakake salah siji interior utawa njaba. Paint iki bisa nyorot fitur desain sembarang. Milih Paint kinclong banyu basis dhasar kanggo proyèk njero ruangan lan nggunakake Paint lenga basis dhasar kanggo proyèk ruangan. Asil Final saka rata-rata kinclong Kanggo paling entheng tetep resik amarga rereget kasebut ditempelake lan entheng di resiki.

Advertisements