Kawas bulu, kotak nyaeta makuta imah. Harga genteng jatiwangi Kotak perenahna di pisan luhur imah, nangtayungan imah jeung eusina ti anceman impending panonpoé panas kitu, tuang hujan, komo runtuhna tangkal. Kotak ogé bakal bagian kahiji naon tempo lamun batur melong imah Anjeun. Ku kituna pamilihan tur pamaliharaan kotak pohara penting, boh dina watesan panyalindungan jeung arsitéktur estetika imah.

Aya sababaraha tips anu bisa dipake dina milih kotak paling cocog pikeun imah Anjeun. Pertimbangkeun di handap ieu:
Tips for Milih hiji Genténg Good
1. Pilih tipe kotak nu cocog desain imah urang. Warna kawas hideung, kulawu jeung bulao, fits imah minimalis berdesign leuwih alus. Sedengkeun imah berdesign Palasik bisa milih warna kotakna oranyeu atawa Maroon.

2. Tangtukeun sudut lamping 30 darajat, nu sudut inclination ngusulkeun ku sadaya kotak Spesifikasina, lamun kudu kurang ti 30 darajat alatan kaayaan nu teu mungkin urang nganjurkeun milih hiji panutup logam (hateup logam) bisa ngajamin kaamanan ngalawan tampias dina sloping sudut.

3. Pilih hiji kotak luyu jeung finances Anjeun gaduh. Kumaha ngitung eta nanya seller nu harga Kotak per méter pasagi. Jadi bakal gampang pikeun ngukur.

4. Bahan anu pangalusna pikeun kotak dijieun tina taneuh. Kotak dijieun tina taneuh pisan lemes, ku kituna teu beungbeurat tembok jeung yayasan imah ieu beurat teuing jeung teu panas teuing.

5. Hindarkeun kotak beurat sarta ngabogaan lapisan semén. Sabab lapisan semén bisa gampang eroded ku cai hujan anu antukna bisa ngakibatkeun leakage. Teu hayang ngan boga imah leaky madhab?

6. Pilih hiji kotak nu boga tutup boh imah nu aya di wewengkon kalayan curah hujan luhur. Ulah make Kotak jeung cap daya minimal, kitu ogé kotak Plentong, sabab éta téh tampias pisan picilakaeun.

7. taneuh kotak Special / keramik, ketok kotak nu bakal meuli, kotak nu geus dibeuleum sagemblengna bakal ngahasilkeun clink.

8. Pilih hiji kotak leutik keur imah leutik jeung kotak gede keur imah badag. Pikeun kageulisan estetika tina desain exterior imah Anjeun.

9. Test kakuatan kotak ku cara nempatkeun eta di tempat nu datar terus trampled. Lamun kotak kualitas alus, kotak moal megatkeun lamun stepped dina ku sawawa Harga genteng jatiwangi.

Good tuah.

Advertisements