Kriteria kothak Good lan Quality
Milih roofing utawa kothak ora gampang, utamané akeh jinis kothak ing pasar, kayata gendheng logam, kothak gendheng konkrit, tradisional kothak (lempung), kothak aspal, Keramik kothak etc. Nanging iku sabenere ing wilayah iki sampeyan kudu nggawe kaputusan wicaksana saka umur.
kothak apik kothak sing mesthi bisa ketemu pangarepan ing konsumen menyang kabutuhan. Apa sing kriteria apik lan kualitas kothak? bisa katon saka sawetara aspèk:

aspek fungsi: Ora bocor lan kuwat lan nyedhiyani raos keamanan lan comfort.

Ing istilah saka estetika: Formulir kothak tliti (ora ewah-ewahan bentuk / meleot) supaya katon apik nalika diinstal uga kudu tahan kanggo kabeh cuaca, ora fade lan ora luntur.

Ing istilah Kekiatan (wektu urip): Awet lan dawa tahan ing periode puluh loro fungsi lan estetis.
Mulane ing pilihan saka gendheng panutup tengen, bakal nemtokaké kakuwatan lan kekiatan saka gendheng. Apa kudu dianggep nalika milih gendheng panutup / kothak?

Mbentuk Material Tile
Ing pasar kita bisa nemokake kothak digawe saka maneka warna jinis bahan, ngendi saben wis ciri dhewe. Ora materi sawise wektu tartamtu wektu ana bakal retak utawa corroded malah ana materi uga mbebayani kanggo kesehatan.
Kanggo ndeleng materi kothak sing salah siji kita bisa ndeleng atap ing bangunan lawas kayata kedaton ing Jepang utawa China, Joglo Jawa, kang wis atusan taun. bangunan iki nggunakake Keramik kothak, lan kanggo dina iki tetep awet mangulon tegese sanajan teknologi digunakake ing wektu Pabrik prasaja.
Keramik kothak bisa duwe wektu dawa minangka asil pangolahan liwat sanyatanipun suhu dhuwur, umume 700 kanggo 1,100 derajat Celsius supaya ing sing bisa digawe saka Keramik kothak stabil lan konsisten.

Tile Material Warna
Ana rong cara saka maringi warno kothak, yaiku:
* Nggunakake Paint minangka kothak dye.
Saben item dicet umume mbutuhake repainting kanggo wektu tartamtu amarga ana risiko discoloration. Iki mesthi mbutuhake biaya ambalan lan wektu boroske.
* Nggunakake materi dye disebut glazing
On proses nutupi gilap Keramik werna kothak conducted ing podo karo Pabrik awak kothak kang banjur diobong kanggo suhu dhuwur supaya glazing gabungan karo werna lumahing kothak ora ngganti, lan ora fade kanggo periode puluh.
Kanmuri punika Keramik kothak gilap digawe saka pilihan paling apik materi diprodhuksi karo teknologi modern, liwat proses burning nganti Suhu 1.100 derajat cels, lan kontrol sistem komputer kanggo gawé werna konsisten lan kualitas produk.
Ing Keramik kothak, sing luwih dhuwur suhu pembakaran, luwih kualitas sawijining. Saiki ana akeh Keramik kothak dibakar ing suhu saka 1,000 derajat.
Kajaba iku, ing saben tataran saka proses, tansah digawa kontrol kualitas ketat supaya tenan gawé kualitas Keramik kothak lan tliti, werna konsisten, gampang kanggo nginstal lan tidy
Kanggo nyedhiyani liyane keluwesan pilihan konsumen, Kanmuri gawé loro profil kothak sing riwayat ESPANICA kanggo designs klasik lan riwayat Milenio kanggo desain contemporer.
Saben profil wis sawetara banget lengkap werna sing bisa cocok kanggo desain lan fungsi saka bangunan sing ana, uga ngawula nindakake werna khusus miturut wishes customer, mesthi karo jumlahe tartamtu Harga genteng keramik.
Kanggo diferensiasi pasar, Kanmuri tansah Terus Development utamané ing aksesoris sing sawetara iku aksesoris Kanmuri lengkap desain rinci tujuan gendheng, kang ora diduweni dening sembarang account liyane. Nggenepi aksesoris banget prewangan sapisan ing kothak fungsi lan dadi SOLUSI kanggo konsumen mecahaken msalah gendheng asring kasus,
Ugi technical support part siap ngewangi konsumen ing ngitung syarat kothak lan nyedhiyani latihan kanggo implementers ing lapangan ing pemasangan.genteng apik lan tengen Harga genteng keramik
Wise ing milih kothak supaya ndandani kothak menyang acara tumindake ing mangsa udan. Tile bocor amarga gawe lan werna fastness bisa kelakon kapan.
Ing asas, tuku saka kothak Decision Salah wektu, kanggo wektu sing dawa banget. Kaputusan salah bakal mimpin kanggo biaya adoh luwih kanggo ndandani iku.

Advertisements