Kriteria kotak alus sarta Quality
Milih roofing atawa kotak teu gampang, utamana loba rupa kotak di pasar, saperti hateup logam, Kotak hateup beton, tradisional kotak (liat), kotak aspal, kotak keramik jsb Tapi éta téh persis di wewengkon ieu geus maneh mun kaputusan wijaksana hirupna a.
kotak Good nyaeta kotak nu pasti bisa minuhan ekspektasi tina pamakéna arah kaperluan maranéhanana. Naon nu kriteria alus jeung kualitas kotak? bisa ditempo ti sababaraha aspék:

aspék fungsi: No bocor jeung kuat sarta méré rasa kaamanan jeung kanyamanan.

Dina watesan estetika: Bentuk kotak precision (no deformasi / meleot) jadi kasampak rapih lamun dipasang ogé kudu tahan ka sadaya cuaca, teu diudar jeung teu diudar.

Dina watesan durability (time Kahirupan): awét jeung lila langgeng dina periode dekade boh fungsi jeung estetika.
Sabab seleksi hateup nutupan katuhu, bakal nangtukeun kakuatan jeung durability ti hateupna. Naon nu kudu dianggap lamun milih hateup nutupan / kotak?

Shaping Bahan Genténg
Di pasar urang bisa manggihan Kotak dijieun tina rupa-rupa bahan, di mana unggal ngabogaan ciri sorangan. No material sanggeus kurun waktu nu tangtu bakal aya retak atawa corroded komo aya material ogé ngabahayakeun pikeun kaséhatan.
Pikeun nempo bahan kotak nu boh urang bisa nempo roofs dina wangunan heubeul saperti istana di Jepang atawa Cina, joglo Jawa, nu ngabogaan ratusan heubeul taun. wangunan ieu ngagunakeun Kotak keramik, jeung nepi ka poé ieu tetep awét tiled sanajan teknologi digunakeun dina waktu pabrik anu basajan.
kotak keramik bisa boga waktu hirup salami hasil tina proses produksi ngaliwatan incineration suhu luhur, umumna 700 ka 1.100 darajat Celsius jadi anu bisa dijieun tina kotak keramik stabil jeung konsisten.

Genténg bahan Warna
Aya dua cara ngawarnaan kotak, nyaéta:
* Maké cat minangka kotak ngalelep Harga genteng keramik
Unggal barang dicét umumna ngabutuhkeun repainting periode nu tangtu alatan aya résiko discoloration. Ieu tangtu merlukeun biaya ngulang jeung waktu wasted.
* Maké bahan ngalelep disebut glazing
On prosés palapis glazed keramik warna kotakna dilakukeun dina paralel jeung pabrik awak kotak nu tuluy dibeuleum ka suhu luhur ku kituna glazing adun jeung warna beungeut kotak moal ngarobah, jeung teu diudar keur periode puluhan.
Kanmuri mangrupa kotak keramik glazed dijieun tina seleksi best of material dihasilkeun jeung téknologi modern, ngaliwatan prosés ngaduruk nepi ka suhu tina 1.100 tingkat cels, sarta dikawasa sistem komputer pikeun ngahasilkeun warna konsisten jeung produk kualitas.
Dina kotak keramik, nu leuwih luhur suhu durukan, nu leuwih alus kualitas anak. Ayeuna aya loba kotak keramik anu dibeuleum dina suhu 1.000 darajat.
Sajaba ti éta, dina saban tahapan prosés, sok dibawa a kontrol kualitas nu ketat dina raraga bener ngahasilkeun kualitas luhur Kotak keramik jeung precision, warna konsisten, gampang pikeun masang jeung beberes
Pikeun nyadiakeun leuwih kalenturan ka pilihan pamakéna, Kanmuri ngahasilkeun dua propil kotak nu Profil ESPANICA ka desain Palasik jeung Profil MILENIO keur desain contemporer Harga genteng keramik
Unggal propil boga range pisan lengkep warna anu bisa loyog ka rarancang jeung fungsi wangunan aya, ogé ngawula susunan warna husus nurutkeun kahayang customer, tangtu jeung kuantitas tangtu.
Pikeun diferensiasi pasar, Kanmuri sok ngalakukeun Terus Development utamana dina asesoris nu dibasajankeun nyaéta asesoris Kanmuri paling lengkep keur sakabeh desain jéntré tujuan hateup, nu teu dipiboga ku nu mana wae nu brand séjén. Completeness of asesoris pisan supportive sakali kotak fungsi sarta jadi solusi keur pamakéna dina ngarengsekeun msalah hateup mindeng kasus,
Dirojong ogé pangrojong téhnis bagian siap mantuan pamakéna dina ngitung sarat kotak sarta méré latihan pikeun implementers dina widang dina pemasangan.genteng anu alus jeung katuhu.
Wijaksana dina milih kotak pikeun nyingkahan perbaikan of kotak kana acara rutin dina usum hujan. Kotak bocor alatan cracking jeung warna fastness bisa lumangsung iraha.
Sacara prinsip, nu meuli kotak anu Putusan Hiji waktu, keur waktu anu pohara lila. Putusan salah bakal ngakibatkeun waragad jauh leuwih gede ka ngalereskeun eta.

Advertisements