Kaya rambute, kothak makutha saka omah. Tile dumunung ing ndhuwur banget saka omah, nglindhungi house lan isi saka ancaman impending saka srengenge panas kuwi, pouring udan, malah ambruk wit. Kothak uga bakal dadi bagéan kapisan ndeleng nalika wong kapandeng ing omahmu. Kanggo sing Pemilu lan pangopènan kothak penting banget, loro ing syarat-syarat pangayoman lan arsitektur estetis omah Harga genteng metal

Ana sawetara tips sing bisa migunani ing milih kothak sing paling cocok kanggo ngarep. Coba ing ngisor iki:
Tips kanggo Milih Tile Good
1. Pilih jinis kothak sing cocog desain omah. Werna kaya ireng, abu-abu lan biru, mathuk ngarep minimalis berdesign luwih. Nalika ngarep berdesign klasik bisa milih werna kothak orange utawa Maroon.

2. Nemtokake amba slope of 30 derajat, kang amba karep disaranake dening kabeh kothak spek, yen arep kurang saka 30 derajat amarga saka kahanan sing ora bisa disaranake milih tutup saka logam (gendheng metal) bisa njamin keamanan marang tampias sloping amba.

3. Pilih kothak sesuai karo duit sampeyan duwe. Carane ngetung iku takon bakul rega kothak saben kothak meter. Dadi bakal luwih gampang kanggo ngukur.

4. bahan sing paling apik kanggo kothak digawe saka lemah. Kothak digawe saka lemah banget alus, supaya dadi ora kanggo beban tembok lan pondasi omah banget abot lan ora panas banget.

5. Aja kothak abot lan wis lapisan saka semen. Amarga lapisan semen bisa gampang eroded dening banyu udan sing pungkasanipun bisa mimpin kanggo bocor. Aja pengin mung duwe ngarep leaky nang endi wae?

6. Pilih kothak sing wis tutup kanggo loro ngarep dumunung ing wilayah kanthi curah udan dhuwur. Aja nggunakake kothak karo tutup daya tithik, uga kothak Plentong, amarga iku tampias banget beboyo.

7. lemah kothak Special / keramik, tunyuk kothak sing bakal tuku, kothak sing wis burned rampung bakal generate clink Harga genteng metal

8. Pilih kothak cilik kanggo house cilik lan kothak gedhe house gedhe. Kanggo kaendahan estetis desain eksterior ngarep.

9. Test kekuatan kothak dening manggonke iku ing lumahing warata lan banjur kapidak-pidak. Yen kothak kualitas apik, kothak ora break nalika jumangkah kanthi diwasa.

Good luck.

Advertisements