harga jaket gunung terbaru – Teknik packing backpacks (operator) nalika hiking utawa aktivitas liyane metu jaminan indispensable supaya barang kita nindakake kita bisa njupuk karo cepet, efisien, apik. Packing uga disebut Packer.

harga jaket gunung terbaru

Packing iku cara utawa teknik ngatur Penyetor ing tas ransel (operator). Miturut packing (packing) tas ransel apik bakal bisa kanggo mbukak peralatan irit nanging isih ngrasa nyaman kanggo nyandhang nalika lelungan.

Miturut instigators saka kegiyatan (pecinta alam) packing wis dianggep minangka salah siji saka seni ‘dhewe. Dadi technique ngatur item ing tas ransel punika Highly gumantung ing skills lan Sifat saben.

Prinsip packing operator sing kudu dianggep kalebu:

Ketik Mat ing tas ransel.
Sawetara wong mung seneng kanggo sijine kasur kanggo turu njaba operator (tas ransel). Nanging dening panggolekan Mat circular ing bentuk operator tas ransel bakal straighter lan luwih gampang nalika mengkono packing (assembles) utawa njupuk item saka tas ransel.

Selehake item abot ing ndhuwur
Kanthi manggonake item abot ing ndhuwur, beban abot bakal tiba ing pundak tas ransel. Yen ora, bobot bakal nimbang ing hips supaya sikil kurang obah lan rumongso kesel.

Bobot imbang antarane kiwa lan tengen
Nalika mengkono packing ing, Panggonan item supaya mbukak antarane tas ransel kiwa lan tengen imbang. mbukak seimbang bakal ngganggu keseimbangan awak utamané ing considering hiking trail liwat kothak biasane angel.

Nggedhekake spasi ana.
Barang sing wis kothong nang kaya nasting (pan Versatile) ora ngiwa kosong nanging isi karo item liyane kayata beras, endhog etc.

Urut saka barang miturut nggunakake wektu
Barang bakal digunakake langsung sijine ndhuwur nalika packing. Lan Kosok baline, item kang bisa digunakake mengko ing ngisor.

Misahake barang ing sembarang wektu dibutuhake
Poncho (raincoat), sepindah lan obat-obatan sing item sing perlu iku ing dalan. Nalika mengkono packing item iki bisa diselehake ing ndhuwur tas ransel utawa ing kanthong njaba tas ransel supaya ing wektu perlu bisa Pick munggah cepet.

Ketik menyang tas plastik
Sadurunge packing tas ransel regrouped lan masang item menyang tas plastik sing impermeable kanggo banyu, utamané nightwear utawa sandhangan spare, kertas, buku, etc.

Jaga item pecah
obyek Pecah kayata endhog kudu sijine ing sing kuwat.

Supaya hanging obyek ing sanjabane tas ransel
Mats utawa obyek sing ora diselehake ing sanjabane tas ransel. Hanging obyek njaba tas ransel liyane slobbery uga ing risiko snagging grumbulan utawa kaya supaya bakal ngrusak travel

Nggawa tas ekstra
Yen bisa nggawa tas ekstra kayata tas cilik sing bisa rusak ing thigh. Iki tas bisa kanggo maringi leladen item sing urutan asring dikeluarmasukkan kamera kompak, obat-obatan, lan sapiturute

pecinta alam digunakake kanggo nelpon teknik packing (packing) seni. Mulane, ing technique saka packing tas ransel utawa operator bakal gumantung ing rasa lan pengalaman saka saben. Nanging asas utama diinget iku kanggo ngatur barang irit, cleanly tanpa gadhah alangan sak trip.

Aku ora ngerti yen technique packing tas ransel iki bisa Applied uga ing tas travel utawa koper. Sakbenere aku ora duwe tas travel utawa koper

Advertisements