harga kulkas lemari es Polytron terbaru

KULKAS POLYTRON BELLEZA maha hebat Next
ARTIKEL KULKAS
Peti ais sudah banyak di pasarkan oleh para pengeluar dengan pelbagai pilihan. Keunggulan yang di miliki oleh sebuah peti sejuk selain untuk membuat makanan tetap juga agar makanan dilindungi dari pereputan bakteria. Jadi banyak orang untuk beralih menggunakannya di rumah. Walau harga yang dikeluarkan semahal apapun tetap saja alat pendingin tersebut menjadi carian yang paling pokok. Dan salah satu yang banyak penggemarnya iaitu jenama polytron. Jenama tersebut sudah banyak mengeluarkan berbagai elektronik yang dipercayai. Sehingga untuk jenis peti ais pun masih mendapat kepercayaan dari semua kalangan. Juga produk yang di keluarkannya selalu memberikan satu kejayaan baru.

harga kulkas lemari es Polytron terbaru

Penemuan baru dari peti sejuk Belleza

Jika ingin mempunyai peti sejuk dengan penemuan terbaru yang di lengkapi teknologi maka jenis Belliza boleh didapatkan. Keluaran dari polytron ini mempunyai pandangan dari mula reka bentuk luar, ciri-ciri dan teknologi yang luar biasa. Sehingga para pelanggan akan mudah untuk jatuh cinta pada produk yang di keluarkan ini. beberapa spesifikasi dari penemuan baru peti sejuk polytron iaitu:

• Mengedepankan reka bentuk

Ketika mendengar mengenai peti ais, maka yang terbayang adalah paparannya yang polos. Banyak pelanggan yang terkadang tidak tertarik dengan pandangan luar sebuah peti sejuk. Mereka lebih mahukan spesifikasi yang lebih komplit. Tapi berbeza dari peti ais yang dikeluarkan polytron ini. kerana belleza sengaja di rancang lebih indah dan menarik. Dengan reka bentuk pada pintu yang diperbuat dari kaca, terdapat corak bunga yang sangat indah. sesuai sekali untuk wanita yang suka rumah yang artistic agar boleh sebagai pelengkap. Selain itu adanya lampu LED di bahagian dalamannya akan membuat tamilan lebih berwarna.

• Kapasiti hingga 220 liter

Selain paparannya yang cantik, belleza juga sangat memuaskan kerana mempunyai kapasiti sehingga 220 liter. Dengan begitu penyimpnanan makanan boleh di lakukan dalam jumlah yang sangat banyak. Semua keperluan makanan boleh di simpan dengan mudah dan tetap akan dilindungi.

• Daya hanya 65 watt

Jika mendengar tentang kelebihan saiz pada peti sejuk belleza pastinya memerlukan kuasa besar ketika di gunakan. Tapi ternyata peti sejuk yang satu ini hanya memerlukan kuasa 65 watt. Dan ini merupakan salah satu kuasa kecil yang boleh di gunakan dalam penggunaan teknologi yang sangat canggih. Dengan begitu tidak perlu takut lagi dengan kos elektrik yang mahal.

• Harga standard

Selain kelebihan tersebut, mengenai harga pun belleza memberikan yang terbaik untuk
pelanggannya. Hanya dengan harga kira-kira 3 juta, pelanggan sudah boleh memajangnya di rumah. sehingga rumah akan tampak mengesankan bagi orang-orang yang melihatnya.

• Aplikasi yang canggih

Mengenai aplikasinya, belleza menghadirkan aplikasi yang snagat canggih. Yaitu adanya ice
twist juga terdapat polytron belleza interver yang terkenal dengan penggunaan kuasa yang sangat hemat di bandingkan dengan peti sejuk tanpa menggunakan teknologi interver. Selin itu DC interver sangat bermanfaat sekali dalam mengawal kerja juga dari motor pemampat. Spesifikasi tersebut sudah menjelaskan bahawa peti sejuk polytron dari belleza memang di rancang sedetail mungkin agar tidak ada yang terlewatkan. Pelbagai aduan pada peti ais yang sering berlaku boleh diatasi. Selain itu dengan pandangan yang lebih berbeza dan jarang terdapat pada jenama yang lain. Dengan warna indah pada pandangan depan pintu peti ais membuat para pelanggan wanita tertarik dan ingin menyimpannya di rumah. Jadi cuba menampilkan peti ais belleza boleh merasakan kelebihan yang di milikinya

harga kulkas lemari es Polytron terbaru

Advertisements