Pinten iku rega kothak saiki? Yen sampeyan planning kanggo ngganti gendheng saka house utawa bisa uga pengin nggawe bangunan anyar, biaya kothak gendheng ngirim tenan dianggep. Ora mung prioritizing design minangka ndhukung kaendahan, nanging uga sing dianggep dening mari.

warna cat genteng rumah minimalis

Liwat sawetara sasi kepungkur, rega kamungkinan kanggo dadi stabil, dadi ora perlu sumelang bab sawetara saka biaya melu. Nanging isih perlu sawetara comparison saben jinis lan account ing proses planning supaya mengko ora complicate petungan. Kajaba iku, ana sawetara jinis kothak umume digunakake dening wong Indonesia kanggo prabédan ing rega lan kualitas, contone, kothak asbes, roofing gelombang GoGreen, Spandeck roofing, Keramik kothak, kothak logam, lan lempung kothak. Kang luwih?

Nentokake Koleksi kothak
Langkah dhisikan kanggo nemtokake jinis kothak sing bakal digunakake dening materi. Okehe supaya nggunakake kothak asbes kanggo bangunan utama. Alesan kanggo kothak iki wis potensial kanggo nimbulaké masalah kesehatan minangka asil saka serat sing gampang nyebar lan bisa mimpin kanggo resiko kanker. rega Pancen, asbes kothak luwih murah tinimbang liyane. Nanging, supaya supaya beboyo kesehatan, nimbang opsi liyane. Sawise kabeh, ana akeh jinis kothak sing aman lan bisa dituku ing rega terjangkau.

Yen sampeyan pengin nginstal sembarang kothak kaca mung bisa ing bagean tartamtu, kayata ing kamar khusus sing banget ditutup saka sinar srengenge. Regane uga relatif nanging yen siji produk memiluh bisa bener retak utawa bejat amarga suhu lan weather extremes.

wawasan Liyane Keramik kothak. Jinis kothak nduweni kauntungan ing syarat-syarat kekuatan sing bisa malah ndhukung bobot saka manungsa. Nanging amarga saka materi lan proses Manufaktur cukup rumit, regane luwih larang Keramik kothak. Yen sarjana saka slope ora pas, risiko bocor rainwater bisa kelakon.

Jinis sabanjure kothak digawe saka logam. Karakter sing kuwat banget lan meh kaya sheet saka seng. Sampeyan bisa milih kekandelan lan werna-werna tebih. Ing syarat-syarat desain, jinis kothak luwih asring narik kawigaten manungsa waé, amarga kasusun saka macem-macem werna lan pola. proses instalasi uga gampang banget lan cepet kanthi nggunakake ngawut-awut. Anti-teyeng ditutupi dening materi, jinis kothak saya populer lan jasa. Kaluwihan liyane sing ora gampang bocor, ora nimbulaké hawa panas, anti-mildew, lan bisa colored liwat. Dina iki, rega saka gendheng logam uga liyane terjangkau dadi cukup kerep prioritized liyane saka lempung kothak.

Pilihan final lan isih banget kerep dianggo ya iku lempung kothak. Nganti saiki, rega saka kothak gendheng lempung dadi faktor kok paling wong nganggo. Biaya kekiatan terjangkau durung dipercaya. Ing sawetara rega saka jinis count kothak kanggo sasi September 2015 yaiku:

warna cat genteng rumah minimalis

Plentong kothak Papak: 1,350 rupiah saben bareng.
Plentong kothak Round: 1,350 rupiah saben bareng.
Tile Frog: 1.880 rupiah saben bareng.
Tile Magas: 1.550 rupiah saben bareng.
Morando kothak Natural: 2,650 rupiah saben bareng.
Morando kothak glazing: 7,000 rupiah saben bareng.
Krepus kothak Papak: 6,000 rupiah saben bareng.
Krepus kothak Taper: 6,000 rupiah saben bareng.
Krepus kothak Round: 6,000 rupiah saben bareng.
Sak planning proyèk pembangunan gendheng, nyetel karo wilayah bangunan prabédan ing saben sisih. Iku kanggo nggawe standar bangunan karo sistem pangayoman gendheng sing tepat lan kualitas apik tenan.

Advertisements