Ngamutahirkeun exterior nu: Lima tips pikeun ngahias hemat
Nyaéta rohangan exterior Anjeun kasampak bit a luntur? Di dieu nu kumaha pikeun ngapdet nu rohangan exterior tanpa belanja loba duit.

Inspirasi Room Bingah
Exterior rohangan anjeun perlu diropéa? Di dieu aya tips dina decorating ahli urang tentang kumaha carana ngalakukeun update pinuh ku warna tanpa belanja loba duit.
1) gambaran kahiji jadi penting

Freshly dicét panto hareup nu nyirorot bisa ngarobah tampilan imah Anjeun. Warna pangalusna pikeun panto Anjeun pisan gumantung gaya imah anjeun, tapi pituduh a, imah tradisional umumna cocog warna herang kawas warna beunghar beureum atawa biru, sedengkeun imah modern cocog jeung ngarasakeun anu leuwih kontemporer warna cat genteng rumah minimalis, kawas abu haneut, lilak smoky jeung toska.

2) Mimiti jeung hal leutik

Windows, Sills jeung motong Freshly dicét baris nyieun béda badag dina katingal jeung ngarasa rohangan exterior Anjeun. Atawa, lamun boga waktu, naha teu maké cet tester méré pulas anyar dina tutuwuhan potted? Eusian jeung tutuwuhan paporit Anjeun atawa neukteuk ti kebon Anjeun.

3) Jieun ngagunakeun warna basajan

Skéma dua atawa tilu warna bakal mantuan Anjeun méré katingal anyar tanpa néangan overdone. skéma warna monochrome basajan nyaéta jalan gede nambahkeun gambaran dramatis tanpa belanja loba waragad – jeung ngajadikeun eta gampang pikeun nambahkeun warna aksés jeung asesoris.

4) Paké accents warni

Tambah gambaran kandel jeung parabotan lemes jeung warna kandel jeung motif modern saperti stripes jeung kembang. warna cat genteng rumah minimalis  Juru wewengkon exterior Anjeun oge bisa jadi caang jeung Santika tina warna. Naha teu coba pikeun nyimpen cushions jok asesoris exterior jeung cahaya warna jeung belang basisir payung?

5) Jaga naon geus Anjeun gaduh

Exterior cet waterproof nice, saperti Dulux, bakal nguatkeun kai ti efek tina angin, panonpoe, hujan jeung salju komo bisa mantuan beusi jeung logam jadi leuwih tahan ka keyeng jeung korosi. Ku ngamutahirkeun pager jeung parabot nu Anjeun pake hiji jaket anyar cet unggal 2-3 taun, Anjeun nulungan pikeun nguatkeun kai, kukituna ngurangan kamungkinan kayu nu perlu diganti. Jeung, salaku bonus, Anjeun bakal sok boga exterior warni.

Advertisements